Objavljeno: mar 27 2014 08:13

Apartman u centru Zagreba sa terasom i vrtom

EUR

/
Objavljeno: mar 27 08:13
Pregleda: 7
Zagreb Apartman ! RENT APARTMENT IN ZAGREB CENTER

Prekrasan stan u samom centru Zagreba, na Gornjem gradu, u ulici Nova Ves, na broju 26, koji se sastoji od dnevnog boravka koji je spojen sa kuhinjom, spavaće sobe, kupaonice, ugradbenog ormara (walk in closet-om) i prekrasne terase. Apartman Zagrebiensis !

HITNO ! PROVEDITE PREKRASAN ODMOR U SAMOM CENTRU ZAGREBA ! PRILIKA

www.zagrebcentreapartments.com

Pozicija stana je fenomenalna, na 5 minuta od glavnog gradskog trga, Trg bana Jelačića, 50 metara od Kaptol centra, u krugu od 100 metara je škola, dom zdravlja Centar, apoteka, Katedrala, Pizzeria 2, restoran Baltazar, autobus i tramvaj linije 14 i 8 ili na glavnom gradskom trgu svih linija koje njime prolaze.
Visina stana je 2,8 metara i izrazito je svijetao i prozračan sa prekrasnim pogledom na vrt gdje se nalazi sjenica i terasa za uživanje u privatnosti u samom centru uz buđenje sa cvrkutom ptica. Površina stana iznosi 45 m2 plus terasa i vrt
Stan je kompletno namješten i izdaje se za kratkoročni najam, što znači da je cijena za najam stana za jedan dan te zavisi od broja osoba i broja dana najma istog.
Mogučnost najma i na mjesečnoj bazi, pa je tako cijena za mjesečni najam stana ...
Mogučnost spavajnja do četiri osobe ( iznimno pet ), jer ima jedan bračni krevet i kutnu garnituru koja se razvlači u ležaj (140*200) te uz mogučnost još jednog zasebnog kreveta dimenzije 90*200.
Apartman je opremljen bežičnim internetom i satelitskom televizijom sa 70 domaćih i stranih programa.
U cijenu su uključeni ručnici, plahte, posuđe i sve potrebno za ugodan boravavak ( pegla, daska za peglanja, sušilo za kosu, tv) kompletno namještena kuhinja, itd.
Parking je pred samom zgradom, gdje je javni parking ili u garaži Kaptol centra ili Cascade centra !
Idealno ako dolazite na odmor,koncerte, izlete, simpozije, seminare, predavanja, posjete ili druge namjene, a potreban Vam je ugodan prostor u najljepšem djelu grada
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7
00385912343338

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija