Objavljeno: jun 10 2014 03:02

Vikendica 17m2 Put Vodice br.1 Kikinda

Objavljeno: jun 10 03:02
Pregleda: 36
Vikendica na Vodicama    (od Kikinde  3km ) kod iđoškog mosta, ima asfaltni put.
Soba je trokrevetna i cena je 500dinara za jedno noćenje po jednoj osobi. Vikendica ima električnu energiju, kupatilo i moguće je uslužno korištenje kuhinje.
Vikendica se nalazi na 100m od kanala DTD i može se ići na pecanje.
Lovni turizam
je naročito razvijen u Severnom Banatu i to u okolini Kikinde. Tereni ovog regiona bogati su niskom divljači, a od visoke divljači dominira srna. Osim, navedenih, tu su i tzv. životinje u prolazu: divlje svinje, divlje patke i grlice.
U Vojvodini ima više desetina lokaliteta sa nazivom Vodice, za koje se veruje da imaju čudotvornu i lekovitu vodu. Verovanje o lekovitosti vode postoji i kod nas, a prva crkva na tom lokalitetu izgrađena je 1837. godine.
Ukoliko volite boravak u prirodi, lepe i duge šetnje, ili možda rekreaciju, ili pecanje, .. . sve to vam omogućava boravak na ovakvom mestu.
Soba ima 3 ležaja, ali ako vas ima 4 ili više mogu vam iznajmiti još jednu sobu.
Na raspolaganju vam je kuhinja gde možete spremiti sebi jelo ili ako želite to možemo i mi da uradimo za vas.
Može se jelo poručiti i telefonom pa će vam se za 15-tak minuta doneti isporuka hrane.
U gradu ima dosta zanimljivih stvari koje treba videti, : sove ušare (najveće zimovalište sova u evropi), Muzej TERAKOTE, Muzej (mamut KIKA), Terra, stara Železnička stanica, Stara suvača, .. .itd. takodje se može iči u kraći obilazak do Mokrina gde se može posetiti vizitorsko mesto gde se nalazi zaštićeni rezervat Velike Droplje, .. .
dakle da ne zaboravimo i mogućnost odlaska u lov,ribolov .. .
ako se odlučite bice nam zadovoljstvo da vam budemo na usluzi 24h ...
061 722 1243
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
36
0617221243

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija