Objavljeno: nov 23 2012 08:04

Albume i slicice po max ceni

Objavljeno: nov 23 08:04
Pregleda: 2
Na prvom mestu sportski albumi ( fudbal evropska i svetska prvenstva) Panini izdanja od 1974 do 1996 god. . Takodje fudbal prva i druga Liga Jez izdanja. . kupujem i slicice, kesice itd. . .

Kupujemo zive slicice svih vrsta na prvom mestu Panini izdanja sportske ( slobodno ponudite i druge ako imate )

Trgovci i dileri vam pricaju kako vasi albumi su nekorektni ( ispisani su rezultati, nemate sve slicice, korica je malo ruzna itd. . . ) za neke stvari su u pravu ali nije uredu da vas album bude nekorektno placen. . . Zato cete od nas dobiti maksimalne i korektne trzisne cene. . . .

Ako vam se nasa cena ne isplati onda nemojte prodavati albume i slicice, bolje ih cuvajte za svoju decu, verovatno ce oni imati mnogo vecu cenu kada dodje njihovo vreme. . .

Ako ste odlucili da prodate svoje albume i slicice ovo je pravi oglas za vas . . . zasto:

1. Dobijate maksimalnu i korentu cenu

2. Dobijate novac odmah ( svim radnim danima pa i nedeljom )

3. Otkupljujemo sve od vas sto smo naveli pa cak i druge stvari poput ( elekticnih vozica i sinica, konce za vilerove gobleme, knjige , stare i strane casopise, markice ako imate starije kolekcije , stripove itd)

4. Negubite vreme i nemate dopunske troskove na zvanje telefona i pregovaranje, znate da ste na pravom mestu i to je to. . .

5. Radite sa iskusnim ljudima i uvek su vam vrata otvorena za saradnju jer mozete zajedno da poslujete sa nama i da budete sigurni da ste u poslu sa pravim ljudima

6. Mozete da nabavite povoljnije slicice i albume koje vam fale za vasu kolekciju ili za kolekciju vaseg deteta



Ima jos mnogo razloga zasto da poslujete sa nama i zasto sada da nazovete i sklopite posao. . .





Dobrodosli



Placamo maksimalno korektnu cenu i placamo odmah 7 dana u nedelji. . .

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
0648080990

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija