Objavljeno: jul 22 2016 10:33

OBEZBEDI SEBI BOLJU BUDUCNOST

Objavljeno: jul 22 10:33
Pregleda: 3
Pozdrav svima,
Sigurno ste culi sve i svasta u vezi poslova na internetu, razne bajke, kako tamo nema para, kako je to prevara i sl. Pa ja vas sada pitam: Da li vi stvarno mislite da ima negde na internetu da se zarade pare cim se registrujete za neki posao? Nigde na internetu nema lake i brze zarade!
Ovde ZARADE IMA, itekako, ALI mora se nesto i raditi! Nemojte ocekivati da cete se obogatiti nakon 1 dana rada. I zbog toga su meni potrebni uporni i vredni ljudi!
A sada o onome sto cete raditi. Nas posao se bazira na pronalazenje saradanika, reklamiranje proizvoda i uzmanje provizije od prodaje, otvaranje sopstvene online prodavnice i prodaja svojih proizvoda. Svako bira sta ce raditi od ova tri posla. Velika zarada se moze ostvariti od izgradnje tima, odnosno pronalazenje saradnika. Zatim mozete igrati i mini online igrice, koje vam pomazu u poslu i napredku.
Registracija je besplatna, i dobijate do 100$ bonusa koji se isplacuje mesecno kroz vasu platu u odredjenom procentu!
Ovaj posao se o mene nije ogresio i tretiram ga kao pravi posao, pa i hobi i vid zabave, a i zarade!
Na fejsbuku postoji grupa da pomoc i podrsku novim clanovima, tako da sve sto ne znate naucicete!
REGISTRUJ SE NA : jazaradjujem.homebusinessrevolution.com
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
0616373003

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija