Objavljeno: sep 28 2016 10:47

Najbolji posao na internetu

Objavljeno: sep 28 10:47
Pregleda: 2
SFI (Strong Future International) je kompanija koja je osnovana 1998 godine. SFI je kompanija koja ima na desetine hiljada ( preko 160,000 ) registrovanih članova u preko 190 zemalja širom sveta. Registracija u SFI je potpuno besplatna, bez obaveze kupovine, plaćaćanja i slično. U svakom poslu traba nešto uložiti. Ako to nije novac, onda je to vreme. U ovoj kompaniji dovoljno je nekoliko sati dnevnog rada uz praćenje jednostavnih koraka do poslovnog uspeha.

U okviru SFI nalazi se online storeTripleClicks. U njemu se može naći po povoljnim cenama preko 100.000 artikala, ponude su iz 100 zemalja sveta! Po registraciji vi postajete SFI affiliate i dobijate sjajnu mogućnost da promovišete seo “shop” ili samo neke artikle koji se vama dopadaju, i da ostvarite 45% od profita koji ostvari SFI. Neko drugi će voditi shop, starati se o isporuci, starati se o plaćanju koje je moguće u preko 50 načina.

Kupaca ima u izobilju iz celog sveta, a „ameri“ su prosto ludi za ovakvim načinom kupovine.

Shop će uskoro zagospodariti i našim tržištem, jer već ima dosta ponuda iz našeg regiona!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
0631494528

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija