Objavljeno: dec 11 2016 11:38

PLATFORMA VAGE 600x600 60kg 150kg 300kg Nove

Din

Objavljeno: dec 11 11:38
Pregleda: 2
DIGITALNA PLATFORMA VAGA
Je namenjena za lako i brzo merenje (kontrolu) što joj omogućava jednostavan dizajn, preciznost, mobilnost kao i rad na mestima gde nema napajanja električnom energijom. Sve vage u osnovi imaju konstrukciju od nerdjajućeg čelika u kojoj je instalirana merna ćelija koja je povezana sa idikatorom (KW) preko kabla a koji može da se montira na zid (uz pomoć držača) ili da stoji na stalku u slučaju prenosa vage .
Tas (poklopac) vage je od inox materijala. Vaga je pogodna za prenošenje i rad na terenu što joj omogućuju podesive stopice (vogu možete uvek da podesite u libelu bez obzira na kojoj podlozi stoji), stalak (nosač KW indikatora), akumulatorska baterija (punjiva) 6V/4ah koja omogućava nesmetani rad gde nema izvora električne energije kao i indikator sa sedam funkcionalnih tastera i velikim LCD dispjejom preko koga se očitavaju rezultati. Mogućnosti tariranja, nuliranja, sumiranja, brojanja komada, merenje po pragovima (limitima) uz oglašavanje, povezivanja sa računarom …, su samo neke od karakteristika indikatora koji će vam omogućiti profesionalan I precizan rad.
Vage su tipski odobrene od zavoda za mere i dragocene metale iz Beograda!
Garancija: 1 god.
Servis u garantnom I vangarantom roku.
Vage se isporučuju baždarene (overena), baždarina važi 2 godine.
Preuzimanje robe ili šaljemo brzom poštom-
Novi Beograd- Milentija Popovića 32A/26
Tel 011 630 9844, Mob. 062 41 42 43
http://digitalnevage.weebly.com

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
062414243

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija