Objavljeno: nov 08 2013 07:24

Jastucici sa vulkanskim kamenom

Din

Objavljeno: nov 08 07:24
Pregleda: 31
Preporucuje se za reumatska oboljenja i sportske povrede,kod bolova u misicima,lose cirkulacije,bolova u zglobovima i ledjima,za ublazavanje anksioznosti,nesanice i depresije.

Jednostavna i brza upotreba vise puta uzastopno.

Terapijski jastučić napunjen sa vulkanskim kamenom možemo zagrejati u pećnici sa vrućim vazduhom (80-100 C ili u mikrotalasnoj pećnici 600W 3 min.) ili ohladiti u dubokom zamrzivaču (sportske povrede). Toplota ili hladnoća deluju 1h. Zagrevanje obavezno kontrolišite zbog opasnosti od požara. Osobama sa posebno osetljivom kožom preporučujemo da jastučić dodatno umotaju u peškir.
Snaga zdravog infracrvenog zračenja i magnetnih sila vulkanskih minerala deluje u momentu kada jastučić stavimo na izabrano bolno mesto na telu.
Odlično oslobađa od napetosti u mišićima, veoma pomaže kod loše cirkulacije, odlične rezultate pokazuje kada se radi o reumatskim stanjima, bolovima u zglobovima i leđima, ali i u ublažavanju anksioznosti, nesanice i depresije, kao i drugih psihičkih stanja gde je toplota od povoljnog uticaja.
Dimenzije jastucica 340 x 230mm, Tezina 1750gr, Velicina zrna kamena 2 mm, Materijal laboratorijski ispitan, otporan na visoke i niske temperature,pamuk 100%.
Cena: 9 Eura.
Tel: 063 / 8052-884
www.Vulkanski-kamen.webs.com
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
31
0638052-884

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija