Objavljeno: jul 29 2016 04:25

Kuvamo za Vas kod nas

Objavljeno: jul 29 04:25
Pregleda: 3
" Kuvamo za Vas kod nas!
Izvrsna hrana,u šta ćete se uveriti ako je probate, za Vašim stolom, uz dogovorenu dostavu. Domaćica u svojoj divnoj kuhinji kuva za porodice koje su prezauzete poslom ili drugim obavezama. Želimo da uz prefinjene ukuse jela, pre svega domaće kuhinje, i Vi poželite da ih spremate u slobodno vreme!
Hranu kuvamo na mesečnom nivou. Subota i nedelja su neradni, jedino u izuzetnim slučajevima kada smo Vam neophodni! Jelo, još uvek vruće na Vašoj adresi, ručak i večera, ili jedno od ta dva obroka. Poručite dan ili dva unapred, kako ništa ne bi bilo prepušteno slučaju a Vi bili usluženi po najvišim standardima. Dozvolite da Vas miris hrane vrati u detinjstvo! Učinite svoj dom još toplijim i pozovite nas!
U nadi da ćemo ostvariti saradnju na duge staze, želimo Vam svako dobro!
Mi smo:
Porodica sa troje dece. Naizgled prosečna porodica... ali uz alergije na raznu hranu, aditive hrane, konzervanse, emulgatore iskočili smo iz te kategorije! Tako da smo zapravo borci za zdravlje, kuvamo kod kuće , sami pravimo domaću "" vegetu "", zimnicu, sokove, džemove, slatka od raznog voća, ajvare... Jurimo bakice i deke po pijacama, nama već dobro poznate i proverene, sa naizgled neuglednim voćem i povrćem, čitamo pažljivo deklaracije kada moramo u megamarkete, i odlično nam ide!
Voleli bismo da pomognemo jos jednoj porodici ili dve u svakodnevnoj borbi za zdrav obrok. Naši stari nisu uzalud govorili da zdravlje na usta ulazi, mi smo se u to i uverili!
Pozovite Natašu 065 / 3178-458 , prepustite njoj Vašu brigu oko kvalitetne hrane !
Vise informacija na linku https://www.facebook.com/natasinakuhinjica/"
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
0653178458

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija