Objavljeno: nov 08 2012 07:44

Motorkov servis turbina

Objavljeno: nov 08 07:44
Pregleda: 10
Pod sadašnjim imenom „MOTORKOV“ počeli smo sa radom davne 1985 godine, ali sa jasnom vizijom i velikim planovima za budućnost. Kao porodična radionica koja se bazira na poslovima u oblasti mašinstva sa upehom smo prevazišli sve prepreke na koje smo nailazili u protekle nepune tri decenije. Prateći trendove i vodeći računa o potrebama tržišta, sada već davne 1995 godine, naš rad je baziran na tada novoj delatnosti u našoj zemlji to jest na opravci turbokompresora.

U veoma kratkom vremenskom periodu uspeli smo da pribavimo neophodnu opremu koja je osnovni preduslov za kvalitetno odrađen posao, a vremenom je naša radionica opremljena savremenom kompijuterskom opremom kao i probnim stolom za ispitivanje ispravnosti turbokompresora-turbina.

Rezultat toga je da danas spremno dočekujemo nove tržišne uslove privredjivanja, sa već unapred pripremljenom tehnologijom rada, obučenim kadrovima koji su spremni da odgovore izazovima tržišta i da pruže maksimalni kvalitet u radu.
www.motorkov.com
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10
011803-5695

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija