Objavljeno: sep 27 2013 09:16

Projector i lampa 2 u 1

Din

Objavljeno: sep 27 09:16
Pregleda: 28
Dinosaurus projektor,pravi hit među decom!!!

Interaktivna igračka koja pomoću lampe i slajdova (krugova), koje vi izaberete i ubacite u njega, projektuje crtež na hartiju,zid,karton ili pod I na taj način dete uči da crta i boji.

Može da se koristi I kao lampa za čitanje.Glava dinosaurusa ima funkciju podešavanja položaja, tako da se može obezbediti položaj svetlosti za čitanje I pisanje.
Set sadrži:dinisaurus projektor,3 slajda sa 18 različitih sličica,blok za crtanje I flomastere.Dinosaurus radi na baterije 3x1.5V (set je bez baterija).



Projektor i lampa 2u1 za devojčice

Učinite da vam dete nauči crtati sa uživanjem

Na veoma lak način, kroz igru i zabavu deca će sa zadovoljstvom crtati i uživati. Na postolju se nalazi lampa, ispod koje se postavljaju slajdovi sa raznim sličicama u boji. Na papiru koji se postavi na postolje dobija se odraz slike koja se može preslikati na papir. Dimenzije odraza slike se mogu podešavati

Set sadži: postolje, 3 slajda sa po 7 crteža, ukupno 21 sličica ,blok za crtanje i 12 flomastera. Glava projektora može da se rotira.U originalnom pakovanju. Dimenzije kutije 39x24x7cm
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
28
0641616090

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija