Objavljeno: avg 02 2012 12:30

Digital Reverb Processor Dynacord DRP 16

EUR

Objavljeno: avg 02 12:30
Pregleda: 2
Reverb je u besprekornom stanju, estetički je veoma lepo oćuvan. Slike su originalne (Uslikan je uredjaj koji je na prodaju). DRP 16 je veoma kvalitetno parče elektronike i nije nimalo lak po težini što dokazuje njegove kvalitete, ceo je odradjen u metalu i nije kao većina njegove konkurencije koji su proizvedeni od plastike, takodje se dosta razlikuje od svoje konkurencije u obradi zvuka, ipak je to Dynacord. Njegove performanse su velike, može se koristiti kako za nastupe uživo, tako i ako tražite kompleksnije algoritme za procesiranje u studiju, Stereo reverb/efekt procesor koji je stvoren kao idealno rešenje za ozvučavanje nastupa uživo kao i snimanja u kućnom studiju.

0643597359 -- 0631206055 Vladimir

Specifikacija Uredjaja:

*8 programs with their own buttons on the front
*5-segment LED Display & LED program
*Volume control for input with the input jack on the front page (Hi / Lo level)
*Effect of output controls for tone, mixed, and level output jack on the front page
*Rear Connections: Effect on / off (footswitch input for Dynacord PFS-14), special remote terminal jack outputs for L + R reverb, mixed and original mono input
*Ground Lift Switch
*19 "1U chassis, the front in black
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
0643597359

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija