Objavljeno: dec 17 2014 01:24

ZBIRKU SOLO PRIJELAZA NA AKORDE PRODAJEM

EUR

Objavljeno: dec 17 01:24
Pregleda: 2
Zbirku atraktivnih četverodobnih i vrlo jednostavnih solo prijelaza na najosnovnije, dur, mol i septim akorde ( u svim tonalitetima ), koji su vrlo lagani za otsvirati, te nekih alteriranih dvodobnih solo prijelaza, koji se po potrebi mogu transponirati. ( note ) prodajem. Oni se mogu koristiti za ukrašavanje i improviziranje gotovo svake melodije najrazličitijih pjesama, gotovo svih glazbenih žanrova ( pop, rock, jazz, blues, country, tamburaška glazba i t. d. ) i mogu se također izvoditi na gotovo svim muzičkim instrumentima , gitari, klavijaturi, harmonici, violini, tamburici, saksophonu, trubi, mandolini i još mnogim drugim instrumentima. Solo prijelazi su napisani u sličnom obliku kao što su skripta.
Ovim solo prijelazima mogu se koristiti svi oni, koji imaju bar samo ono najosnovije znanje o notama, tj, koji znaju gdje se koja nota nalazi u notnom crtovlju, koje joj je trajanje, i gdje se ton te note nalazi na instrumentu koji sviraju, a to je stvarno ono najosnovnije.
Koristeći ove solo prijelaze postati čete kreativni, a vaše će kreacije biti jedinstvene, i imati čete svoj vlastiti izraz ( stil ) na instrumentu koji svirate, po čemu čete biti prepoznatljivi i drugačiji od drugih a stim i zanimljiviji onima koji vas slušaju. Ovo je jedinstvena prilika da ono što ste uvijek željeli tj. da svoje instrumentalne izvedbe svojih omiljenih melodija možete ukrasiti i obogatiti, ili na njih otsvirati improvizaciju, a da to sve bude isključivo vaša individualna tj. vlastita kreacija.
U cijenu su uračunati i poštanski troškovi dostave.
Tel: 099/650 25 28
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
+385996502528

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija