Objavljeno: okt 28 2015 10:54

NOVO police za alat

Din

Objavljeno: okt 28 10:54
Pregleda: 4
Polica za alat - NOVA ! ! !

Polica za sve vrste alata, za majstore i one koji bi to želeli da budu, a koji vole red u svojim radionicama!
Sve pozicije se skidaju, premeštaju, podešavaju i montiraju po želji i visini i potrebi, a polica se lako kači na zid! Možete je montirati u radionici, kući, stanu, podrumu, tavanu, bašti ili bilo kom drugom mestu, gde želite da vam alat bude pregledan, složen i na dohvat ruke.

Dimenzije police su 980x230 mm

Polica je metalna, debljine 0.8mm, izuzetno čvrsta i od kvalitetnog materijala, plastificirana, kao i pozicije koje su u sivoj boji!

Police šaljem kurirskim službama.
Troškove slanja snosi kupac!



Naručenu policu šaljem istoga dana ili najkasnije sutradan (ako je kupljena kasno popodne), kako bi Vi mogli već sledećeg radnog dana da raspolažete sa kupljenim predmetom!

Policu porucenu danas saljemo brzom postom. Roba stize na vasu adresu u roku od 1-2 radna dana. Placanje robe pri isporuci.

Postarinu placa kupac.


Za narucivanje polica svoje podatke sa telefonom i adresom mozete ostaviti klikom na " posalji poruku " koje se nalazi iznad broja telefona ili telefonom na broj:


065/462-4664
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
061306-7994

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija