Objavljeno: maj 24 2016 09:09

Obloga za volan Siva sa sivim koncem

Din

Objavljeno: maj 24 09:09
Pregleda: 9
Odgovara volanima kojima su dimenzije (obim / debljina )
117-118cm / 10cm , 120cm /10cm, 122,5cm / 10cm
116-117cm / 10,5cm , 118cm / 10,5cm , 120cm / 10,5cm , 121-122,5cm / 10,5cm


Rešite se svakodnevnih estetskih nelagodnosti vašeg automobila i sami zamenite oblogu istrošenog volana. Obloga je od mekane eko kože koja po svom izgledu jako podseća na pravu kožu, i što je najvažnije prijatna je na dodir, što ce vam vratiti samopouzdanje i želju za vožnjom. Postavka je jednostavna i traži umešnost sa iglom i koncem koji dobijate uz oblogu u paketu kao i uputstvo za prošivanje.

Naša delatnost zasniva se na izradi obloga volana od eko kože za sve tipove vozila .
Obloge se izradjuju na industrijiskim mašinama za kožu, koristimo adekvatan propratni materijal koji daje na težini i ozbiljnosti izrade u kojima će svaki naš korisnik sa zadovoljstvom uživati.

U ponudi imamo tri modela obloga SPORT , CLASSIC i LUX.

-Obloga volana Sport pogodna za sve tipove automobila koji u sebi nose sportski duh i traže različitost u estetskom pogledu ( Trokraki volani ). Za Sport oblogu nudimo više boja konca po vašem izboru.
Cena. . . . . 800 dinara

-Obloga volana Classic za sve tipove vozila (Četvorokraki volani ) sačinjena od mekane eko kože u sivoj, crnoj ili bež boji pogodna za sve tipove automobila koji imaju sivi, crni ili bež enterijer tj. volan.
Cena. . . . . 800 dinara

-Obloga za volan Lux izradjena je od kvalitetnog materijala, eko koze, koja svojim blagim sjajem docarava izgled prirodne lakirane kože. Uz Lux oblogu za volan takodje možete izabrati boju konca iz naše palete boja.
Cena. . . . . 1000 dinara

Oblogu sami nameštate i pričvršćujete na vas volan koncem koji dobijate u paketu, kroz svaki ili svaki drugi štep u zavisnosti koji vam se dobijeni vezeni rad dopadne.

Pre porudžbine izmerite obim vašeg volana kako bi smo imali precizne mere za izradu
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija