Objavljeno: mar 20 2014 05:37

DRVENI Bicikli -Superbajs- Deciji BALANCE Nov

EUR

Objavljeno: mar 20 05:37
Pregleda: 6
SUPERBAJS (balance bicycle, run bike) je drveni bicikl namenjen deci uzrasta od 18 meseci do 6 godina. Moguce placanje na cekove!

Izuzetno lagan bicikl dizajniran bez pedala, pomoćnih točkova, lanaca i zupčanika. Upravo zato dete sa lakoćom upravlja biciklom i održava ravnotežu sopstvenim telom.
Sposobnost da dete samo upravlja oslobađa ga straha od vožnje bicikla sa dva točka. Ono svojim nogama kontroliše brzinu i kočenje. U tome i jeste sva zabava jer dete vrlo brze stiče sigurnost i samopouzdanje jer potpuno dominira biciklom. Superbajs je namenjen aktivnoj deci i od izuzetnog je značaja za učenje održavanja ravnoteže, koordinaciju pokreta i razvoja motorike ruku i nogu. Nije potrebna posebna priprema deteta ili učenje vožnji. Pošto je izuzetno lagan, lak je i za transport, nošenje i čuvanje.
Pogodan je za sve terene (što prljavije, to zabavnije). Ima podesivo sedište tako da bicikl “ raste sa detetom” i jednom kada se oslobodi i uživa u vožnji sa svojim bajsom, teško ćete ga zaustaviti!

Licno preuzimanje moguce po dogovoru u Beogradu ili Obrenovcu, inace saljemo Postexpresom.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
0641723553

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija