Objavljeno: mar 16 2013 01:02

NEKRETNINU VRLO POVOLJNO !!!

EUR

Objavljeno: mar 16 01:02
Pregleda: 9
Prodajem lokal- nekretninu vlasništvo UT“AVALA“DOO KIKINDA u Iđošu na adresi ul.Svetosavska broj 27- na raskrsnici ulice Svetosavska i ulice J.J Zmaja,na parceli broj 1283,lista nepokretnosti 272 k.o. Iđoš .Broj posebnog dela 27/2 poslovni prostor šest prostorija za koje nije utvrđena delatnost lokal 2,e-2 ima zaseban ulaz iz ulice Jovana Jovanovića Zmaja na daresi Svetosavska 27.Uknjižena korisna površina 220 m2 ,sa dvorišnim delom od 500m2.
Lokal se sastoji iz ulaznog dela,velike sale za razne svečanosti ,podijuma ,magacina,sanitarnog dela i ostalih prostorija.Poslovni prostor je uknjižen ,etažiran i sproveden u zemljišne knjige.
Položaj ,kapacitet i funcionalsnost ovog poslovnog prostora koji se sastoji iz :
- ulaznog dela,velike sale za razne svečanosti ,podijuma ,magacina,sanitarnog dela i ostalih prostorija
je idealan za sve aktivnosti i sve projekte koji se organizuju .
Postoji mogućnost i da se adaptira jedan deo u smeštajne kapacitete što je jako bitno za privlačenje potencijalnih investitora .
Smatramo da je ovaj poslovni prostor vlasništvo UT“AVALA“ DOO KIKINDA neophodan za dovođenje stranih ulagača u naš grad što je u obostranom interesu.
Dajemo ovu ponudu jer je to vrlo pametna investicija po povoljnoj ceni.Na osnovu veličine i položaja poslovnog prostora cena od 30.000,00 eura je veoma povoljna .Otvoreni smo za dogovore oko povoljnosti plaćanja i po pitanju svega vezano za našu saradnju.
ZA USPEŠNU POSLOVNU SARADNJU !
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
064-4058939

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija