Objavljeno: feb 10 2016 10:33

Krevetac za bebe 3u1 BEDY Beli

EUR

Objavljeno: feb 10 10:33
Pregleda: 2
Ovaj jedinstveni krevetac predstavlja novinu na našem tržištu, njegova visoka funkcionalnost udovoljava potrebama bebe od prvog dana života i pomaže mamama da sa lakoćom brinu o potrebama svojih beba. Krevetac se prilagođava uzrastu deteta od rođenja pa do navršenih 10 godina života, te za razliku od običnih krevetića ostaje duže u vašem domu i postaje fin i kvalitetan deo vašeg nameštaja.
Najpre, meseci krevetac je kolevka sa pultom za presvlačenje, pomoću koje lagano ljuljanjem uspavljujete vašu bebu. Postoji mogućnost da se kolevka vrlo jednostavno fiksira. Visina na kojoj se nalazi dušek je takva da sprečava nepotrebno istezanje kičme prilikom spuštanja bebe u krevetac. Nakon šestog meseca odnosno od momenta kada beba počinje samostalno da se uspravlja dušek se jednostavno spušta na niži nivo, tako da beba može bezbedno da boravi i igra se u njemu.

U uzrastu od 2 do 5 godina jednostavnim skidanjem rešetaka krevetac postaje lep dečiji krevet sa noćnim stočićem.

Od 5-10 godina imate fenomenalan dečiji krevet sa dušekom dimenzije 73 cm x 170 i komodom pored njega.

Dimenzije pulta za presvlacenje bebe su 34 cm sa 73cm. Ispod pulta za presvlačenje su dve fioke u kojima mozete smestiti sve što vam je potrebno za negu i presvlačenje bebe.

Na dnu kreveca su dve komforne fioke u kojima staje puno toga, npr. peškiri, ćebad, igračke.

Krevetac je izradjen od medijapana, bukovog drveta i univera (oplemenjene iverice)
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
0693072931

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija