Objavljeno: dec 16 2014 05:06

Lutka za izlaganje BISTA

Din

Objavljeno: dec 16 05:06
Pregleda: 11
Ovu bistu devojke manekena sam lično kupio pre 6 meseci iz Nemačke, preko interneta, za sopstvene potrebe, za izlaganje kapa od narodnih nošnji. Na kraju je nisam koristio, pa mi je ostala. Nigde je nisam nosio van stana, nije ni najmanje ogrebana. Kupio sam joj i periku, koja se vidi na fotografijama, i koju poklanjam uz lutku, jer je to kineska perika od 300 dinara, ali se sasvim lepo uklopila uz lutku. Vi naravno možete kupiti prvoklasnu periku od prave kose, ako Vam bude trebalo. Nabavna cena lutke je bila 60 eura, slanje je bilo 20 eura, carinu sam platio 10 eura. Sve u svemu, ja lutku sada prodajem za 10.000,- dinara. Ako nudite manje, nemojte me zvati. Birao sam je lično preko neta 15 dana i izabrao sam najlepšu lutku koja postoji trenutno na internetu. Preuzimanje je lično, kod mene u Novom Sadu. Ne šaljem je nigde. U potpunosti je ispravna, svaka trepavica joj je na mestu. To treba da kupi neko ko izlaže skupu robu, šta god to bilo: zlatara, unikatne ogrlice, marame, šeširi, veo za venčanice, itd...
Sve je jasno. Prodajem je iz stana, tako da se može doći i vikendom, samo mi se morate najaviti, da znam da budem kod kuće.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
11
0641464636

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija