Objavljeno: mar 19 2015 07:46

SABA RCR-640 stereo radio kasetofon

Din

Objavljeno: mar 19 07:46
Pregleda: 26
Stari nemački stereo radio kasetofon SABA RCR-640, proizveden davne 1980 i neke godine. Ima odličan i veoma jak i čist zvuk, iznenađujući za ovu veličinu uređaja. Odlično hvata stanice, pali stereo lampicu, Ima i tuning sistem za precizno nameštanje stanica, koji odlično radi. Poseduje LED-Pik metar za jačinu zvuka. Možete mu štelovati posebno visoke tonovo i posebno bas. Sve funkcioniše pa čak i kasetofon, premotava i pušta kasetu normalno. . . . Ima svoju originalnu teleskopsku antenu i ručku za nošenje. Dimenzije su mu oko37x17cm i izuzetno je jak i težak za svoju veličinu. Za rad koristi 6 baterija od 1.5V ali može i na struju preko standardnog strujnog kabla, koji dobijete uz uređaj. Kvalitetno izrađen uređaj.

Slobodno pitajte ako vas nešto interesuje u vezi ovog uređaja a znam i mogu da pomognem. Šaljem kurirskim službama po dogovoru, pošteno upakovanog i zaštićenog. Pogledajte originalne slike od uređaja koji se prodaje.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
26
0641796945

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija