Objavljeno: maj 06 2015 11:29

Vikend kuca sa vocnjakom na Fruskoj gori

EUR

Objavljeno: maj 06 11:29
Pregleda: 12


Real House nekretnine predstavljaju svoju ekskluzivnu ponudu – veo dobru vikend kuću na Fruškoj gori.

Vikend kuća sa voćnjakom na Fruškoj gori u mestu Irig na oko 20km od Novog Sada, nedaleko od manastira Novo Hopovo i samog nacionalnog parka.

Vikendica uknjižene površine 74 m2, u prirodi sa terasama ima oko 100m2, sastoji se od dve etaže povezane unutrašnjim i spoljnim stepenicama.

U donjem delu se nalazi dnevni boravak, trpezarija i kuhinja, ostava, kupatilo sa tuš kadom i velika terasa. U gornjem delu se nalaze dve spavaće sobe, terasa, mali hodnik i toalet.

Gornji deo kuće je kompletno renoviran, a na celoj kući je nova pvc stolaija sa alu roletnama i komarnicima i aluminijumska ulazna vrata. Nova kupatila sa novim pločicama i sanitarijama, okrečena fasada, novi oluci, krov pokriven crepom u odličnom stanju.

Ispod kuće se nalazi podrum. Plac ukupne površine 906 m2, ravan i ograđen sa oko 50 stabala mladog voća (jabuke, kruške, šljive…)

Kuća u Irigu ima gradsku vodu iz vodovoda, trofaznu struju, cisternu za tehničku vodu i septičku jamu. Asfalltnim putem se prilazi do placa tako da je dostupna tokom cele godine, a po svojim karakteristikama pogodna je i za svakodnevni život.

Ova vikend kuća namenjena je onima koji žele odmor van grada ili onima koji žele živeti na Fruškoj gori a da nemaju potrebu za dodatnim ulaganjem i sređivanjem.

Vikendica je uknjižena.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12
062/650-152

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija