Objavljeno: sep 20 2015 10:18

Vikendicu u Vrdniku

EUR

Objavljeno: sep 20 10:18
Pregleda: 8
Prodaje se vikendica u Banji Vrdnik na najlepsem delu Fruske Gore na samo 22 km od Novog Sada.
Vikendica se nalazi na lepom mestu okruzena pitomim brezuljcima Fruske Gore I lepim pogledom na manastir Ravanicu I ceo Vrdnik,oko placa su koncentrisani vocnjaci I suma sa netaknutom prirodom I lepom panoramom na bregove I brda. Vikendica je na najmirnijom I netaknutom delu bez buke I bez puno frekvencije.
Put do vikendice je ravan I bez nagiba,gde svaki auto moze prici. Vikendica je oko 2.5 km od centra Vrdnika I Banje Termal. Veci deo puta je asfaltiran a samo manji deo je pod sljakom ali je pristupacan.
Sam plac je ravan I poseduje 13 ari, na placu ima dosta vocaka I ceo plac je ogradjen ogradom,sama kuca ima 50 m2 poseduje opremljenu kuhinju wc,spavacu sobu I dnevni boravak.A prizemna etaza je namenjena ostavi ..Elektricne energije ima kao I vode koja je bunarska tehnicki ispravna sa hidroforom.Svi papiri su 100% cisti I sve je 1/1 .Vikendicu prodaje gazda,bez agencijske provizije I cena je 15 000 eura za vise informacija pozovite 069 4437 695
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8
0694437695

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija