Objavljeno: jan 21 2015 11:35

APARTMANI STRUKELJ U HRVATSKA, OTOK PAG-POVLJANA

EUR

Objavljeno: jan 21 11:35
Pregleda: 2
Povljana se nalazi na južnom dijelu otoka Paga u zelenoj uvali. Naseljena je još od rimskog vremena. Ovdje se Dalmacija spaja sa Kvarnerskim otocima u lijepom bistrom moru.
Povljana je vrlo pogodna za obiteljski odmor jer nudi čisto more, lijepe staze za šetnju i biciklizam te ugodne pješčane plaže posebno lijepe za djecu.
Povljana ima nogometno igralište, boćalište,
odbojku na pjesku, teniske terene za dnevno i
noćno korištenje smještene na samoj obali mora....
U blizini je jezero Veliko blato sa slatkovodnom ribom
za sportski ribolov.
Na Velikom blatu je ornitološki rezervat sa osmatračnicom za promatranje ptica.
Na Povljanskoj tržnici nudi se svježe voće i povrće, ribe, maslinovo ulje, poznati paški sir i janjetina, grožđe te poznato povljansko vino "Gegić".
Plaža je pitoma i pješčana (pogodna za malu djecu)sa puno hladovine koju čini borova šuma protežući se oko 5 km uz more. Zbog toga je idealna za šetnju i biciklizam. Osim ove glavne velike plaže ima još niz drugih manjih plaža i uvalica. Naša plaža je dobitnik "PLAVE ZASTAVE" koja se po međunarodnim standardima dodjeljuje za ekološki čisto more, a uzorci vode svakodnevno se kontroliraju. Na udaljenosti 50 metara od plaže, na samom moru, nalazi se ljekovito blato koje pomaže pri olakšavanju reumatskih tegoba.
Apartmani su smješteni u kući sa vrtom koja se nalazi u tihoj ulici 100 metara udaljenoj od plaže.
Apartmani za: 4+1 osoba, 2+1 osoba.
Sve pogledati na: http://www.apartmani-strukelj.com/
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija