Objavljeno: jan 06 2017 02:38

Nutribullet 900w 25000 obrt/min ORIGINAL

EUR

Objavljeno: jan 06 02:38
Pregleda: 7
Obrok pun hranjivih vrednosti - vrhunska tehnologija za najkvalitetniju ishranu
Da li ste znali da Vaš organizam ne može da iskoristi sve hranjive sastojke iz hrane samo putem žvakanja? Zbog toga konzumiranje hranjivih sastojaka u vidu tečnosti predstavlja najbolji način da iskoristite sve vitamine i minerale iz obroka koje konzumirate - voća, povrća, semenki...
NutriBullet je upravo zbog toga tu - da Vam pomogne da se zdravo hranite!
NutriBullet: pruža organizmu sve što mu je potrebno
Predstavljamo vam NutriBullet – ekstraktor hrane. NutriBullet nije ni blender, nije ni sokovnik. To je novo otkriće u polju nutricionizma, koje Vam može poboljšati život. Na jednostavan način Vam omogućava da iskoristite sve skrivene sastojke unutar hrane.
Veliki broj elemenata u hrani se ne može dobiti samo ceđenjem, blendiranjem ili žvakanjem. Kako biste konzumirali sve hranjive vrednosti, npr. fitosastojke u semenkama potrebno je razgraditi hranu - a kad se to postigne, hranjiva vrednost namirnica se znatno povećava. U NutriBulletu pripremate namirnice koje su bogate hranjivim sastojcima, a koje inače ne bi imale efekta za Vaš organizam, ako bi bile pripremljene na neki drugi način.
Kako? NutriBullet ima moćan motor od 900W, koji odvaja, razbija, melje u prah, drobi i izdvaja sve ono što namirnice sadrže.
Rezultat: kremast, ukusan i osvežavajući napitak za dnevnu dozu vitamina i minerala
Postoji li razlika u pravljenju popularnih ceđenih sokova od napitaka pripremljenih u NutriBulletu? Naravno! Iskoristite isto voće i povrće kao što koristite kada pripremate sveže ceđeni sok ili smoothie i u NutriBulletu ćete napraviti potpuno neverovatan kremasti napitak, koji je mnogo bogatiji, zdraviji i pun hranjivih namirica za razliku od običnih napitaka od voća i povrća.
Nutribullet u potpunosti drobi i smrznuto voće, orašaste plodove i semenke u kremasti napitak pri čemu čuva sve bitne sastojke koji su skriveni u namirnicama, a koji inače ne dopiru organizma.

Tehničke informacije o NutriBulletu:
AC 220
40V,0/60Hz
25.000 obrtaja/min
obim baze: 13,5 cm
visina baze bez poklopca: 20 cm
visina većeg poklopca: 18 cm
visina nižeg dela poklopca: 12,5 cm
obim čaše (deo za tečnost): 10,5 cm
motor 900W
Sadržaj seta
U paketu dobijate:
1 x baza
1 x visoka čaša (0,9l)
1 x niska čaša(0,5 l)
1 x (dvojno) sečivo za ekstrakciju
1 x dodatna drška za čašu
1 x poklopac za čuvanje svežine
1 x uputstvo za upotrebu
1 x knjižicu sa receptima
1 x Nutribullet nutricionistička knjižica
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7
0604455389

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija