Objavljeno: apr 12 2016 02:11

Omega 3 Kids 100 za decu

Din

Objavljeno: apr 12 02:11
Pregleda: 10
Iako je prva asocijacija na omega-3 masne kiseline očuvanje zdravlja srca i krvnih sudova, sve je više naučnih dokaza koji govore u prilog pozitivnom učinku omega-3 masnih kiselina na misaone sposobnosti.

Omega-3 masnih kiselina je jedan glavni izvor hrane mozgu. Može da pomogne kod održavanja zdrave memorije, doprinosi odgovarajućoj duhovnoj snazi, tj zdravoj funkciji mozga i njenom održavanju. Ima važnu ulogu u radu duhovne i kognitivne funkcije.

Za rast mozga i razvoj mentalnih sposobnosti od posebne je važnosti dovoljan unos specifičnih nutrinata. Pod nutritima, „ prijateljima“ mozga smatraju se: omega - 3 masne kiseline naročito dokozaheksaenska kiselina (DHA) pa omega – 6 arahidonska kiselina (AA).

Visok sadrzaj DHA omega-3 proizvoda pozitivno utiču na organizam dece:
Omega-3 KIDS proizvodi se od dva glavna sastojka, EPA i DHA koji prvobitno podržavaju razvoj mozga, nervnog sistema i očiju.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10
060700-16-16

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija