Objavljeno: dec 01 2016 03:35

Physio Spa- masaza Zrenjanin

Din

Objavljeno: dec 01 03:35
Pregleda: 3
www.physiospa.rs
Physio Spa centar je jedinstven u Zrenjaninu i nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, u samom centru grada u hotelu Vojvodina sa obezbeđenim parkingom, gde ćete pronaći sve što Vam je potrebno za potpunu revitalizaciju Vašeg duha i tela. Naša jedinstvenost se ogleda u pažljivo odabranom stručnom timu fizioterapeuta koji su tu da svojim veštim rukama učine Vaše masaže nezaboravnim iskustvom kome ćete se rado vraćati.
Pored najkompletnije usluge masaža na raspolaganju su Vam sauna, kao i tretmani fizikalne terapije, što čini idealnu kombinaciju za dostizanje harmonije vašeg duha i tela. Na Vama je samo da izaberete koja vrsta masaže od naših predloženih će Vam najviše prijati u čemu će Vam naše stručno osoblje maksimalno pomoći.
Profesionalno osoblje Physio Spa centra se u cilju dostizanja i unapređenja zdravlja Vašeg tela i organizma vodi motom: ” Više znanja, više veština, više uspeha! ” i konstantno radi na usavršavanju svojih veština.
Pozivamo Vas da posetite Physio Spa centar i proverite zašto su nam elitni srpski sportisti poverili brigu o njihovom zdravlju.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
063466414

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija