Objavljeno: sep 15 2016 07:53

Ulje Divljeg Origana Origanum Vulgare 30 ml

Din

Objavljeno: sep 15 07:53
Pregleda: 2
Hemani ulje origana dobija se ekstrkcijom iz 100% prirodnog lišća origana. Ima oštru, herbalnu aromu. Origano ili mravinac je samonikla mediteranska biljka koja važi kao jedna od najlekovitijih biljaka sveta. Ulje divljeg origana je biljni suplement, prirodni preparat za jačanje imuniteta. Ovo ulje je razblaženo u parafinskom ulju. Najmoćniji je prirodni antibiotik, antiseptik, antioksidant. Aktivni sastojci su: timol, etarsko ulje, karvakrol, tanin. Karvakrol ima antibakterijska svojstva, što je veći procenat karvakrola ulje je cenjenije. Sjajna prevencija gripu i prehladi, za jačanje imuniteta (130 puta je jači od limuna, 30 puta od belog luka), smanjuje alergije (kod ambrozije) kod upala sinusa ubija bakterije: Ešerihiju, Salmonelu, Kandidu, stafilokoke. Pije se kod infekcija sa stomakom, trovanjem, poremećajem varenja. Olakšava tegobe kod artritisa, upale mišića, tetiva i zglobova. Spolja se maže na rane, povrede i traume, psorijaze, ekcema. Protiv vaški, buba i komaraca reguliše menstruaciju i olakšava simptome menopauze kod psorijaze, ekcema, atletskog stopala, gingivitisa, kod bolova u grlu. Prirodni je sedativ, olakšava spazme u bronhijalnim prolazima, razbijanje sluzi u plućima i samim tim jača respiratorni sistem.

UPOZORENJE : Origano ulje držati van domašaja dece. Deca do 3 godine starosti, trudnice i dojilje ne bi trebalo da koristiti ulje. Čuvajte na suvom, hladnom i mračnom mestu.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
0654500513

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija