Objavljeno: jun 16 2017 06:51

Plac Šabac Ribnjak izletiste etno selo

EUR

Objavljeno: jun 16 06:51
Pregleda: 75
Vestacko jezero u neposrednoj blizini Sapca, mesto Slepcevic, prostire se na 2,0 ha površine. Locirano je na lokalitetu koji ima potencijala u smislu da je svega 300m udaljeno od puta Sabac - Loznica i 6km od Sapca. Netaknuta priroda, patke su stalni stanovnici ovog manjeg jezera. Pogodno za ugostiteljsko-turisticki objekat tipa etno-selo, mogucnost ribnjaka, razvoja sportskog ribolova. Mogucnost da se dokupi i deo okolnog zemljišta. Struja je dovedena. Pravna dokumentacija uredna. Svi urbanisticki uslovi. 75 ari vodena povrsina , 100 vocki u vocnjaku,
80 ari Malina , zasad prolecni , 500 kom Bagremovih stubova spremno za spalir u Malinjaku . Bogato jezero ribljim fondom.
Pored celokupne povrsine i poseda ima PUT sa Tri strane i to znacajan, sirine 6,35 m.
Prostora i uslova za kopanje ribnjaka , ima ispust vode u jezero.
Prostora za sportske bazene , ima kanal pored puta za ispust vode.
Najnovije i znacajno. Na samo 50 metara od mog glavnog ulaza na posed , kroz sumu i kroz macvanske njive ide obilaznica , put koji vodi pravo na PAVLOVICA most u Badovincima. Ovo je rasterecenje veoma gustog saobracaja u Federaciju BiH.
Put je u kratkorocnom planu .
Zamena za stan u : BG, NS ili SA , moze i poslovni prostor , vlasnistvo 1/1 do pola vrednosti mog poseda.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
75
063/395-515

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija