Objavljeno: nov 05 2014 11:42

MAGNESIA CHALK Mg sportska kreda i LIQUID CHALK

Din

Objavljeno: nov 05 11:42
Pregleda: 3
MAGNESIA CHALK-Mg- sportska kreda i LIQUID CHALK- tečna kreda
za SPORTISTE, BILDERE, PLANINARE, GIMNASTIČARE, ATLETIČARE
protiv ZNOJENJA RUKU I NOGU I POJAČAVANJE ZAHVATA
Pakovanje 500 ml teglica 500,00 din.
Pakovanje 1 kg, plastična kesa 1.750,00 din.
Isporuka brzom poštom na teret kupca.
Sport kreda: Revoluciona kreda koju koriste gimnastičari, bilderi, dizači tegova, bacači koplja, diska, kladiva, kugle, planinari i svi kojima tereba da su suve ruke prilikom aktivnosti. Osobine: Pomaže brzu apsorpciju vlage, agent za sušenje. Kako brzo upija vlagu ruku ne ostavlja tragove na rekvizitima, ne stvara dobro poznati zaprašen iritirajući vazduh u dvoranskim uslovima, bez prljanja kose, lica i odeće, pojačava zahvat ruku ili nogu i takođe brzo redukuje znoj. Poboljšava prijanjanje prilikom penjanja, dizanja tegova, skokovima sa motkom, gimnastici, golfu, kuglanju... Zbog svojih izuzetnih osobina istiskuje iz upotrebe Tečnu kredu kao iritirajuću za ranjenu kožu i kao zapaljivu. Posle upotrebe, jednostavno dobro oprati sa vodom. Netoksičan.

MAGNESIA LIQUID CHALK ,Mg- tečna sportska kreda

Pakovanje 100 ml bočica 500,00 din
Isporuka brzom poštom na teret kupca.
Tečna Mg- kreda: Koristi se za iste svrhe kao klasična sport kreda. Predstavlja revolucionarno rešenje za primenu u dvoranskim uslovima, bez prljanja kose, lica i odeće. Ne proizvodi dobro poznati zaprašen iritirajući vazduh.
Osobine: To je fluid za pojačavanje zahvata ruku ili nogu i takođe redukuje znoj. Ne ostavlja zaprljane rekvizite i opremu. Poboljšava prijanjanje prilikom penjanja, dizanja tegova, skokovima sa motkom, gimnastici, golfu, kuglanju...Sadrži rastvarač-alkohol.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
0601486922

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija