Objavljeno: jan 09 2015 12:04

Audi A6 3.0 tdi quattro -11

EUR

Objavljeno: jan 09 12:04
Pregleda: 2
-Cena za kupovinu na kredit je 27.500 EUR. Potvrđujemo potpunu tehničku ispravnost vozila: motor, menjač,elektronske uređaje(klima, navigacija, cd muzika...), kao i limarijske sklopove (da vozilo nije havarisano). Uz svako vozilo dobijate garanciju na: 1.dokumentaciju i poreklo, 2. kilometražu.

-Svi automobili su kupljeni od prvog vlasnika. Mogućnost provere stanja vozila u ovlašćenom servisu ili kod vaseg servisera. Automobili su kupljeni u inostranstvu bez oštećenja i havarija. Kao dokaz posedujemo slike iz inostranstva prilikom kupovine. Svi automobili su uvezeni i carinjeni na originalnu kilometražu.

-SPECIJALNA PONUDA u saradnji sa Crédit Agricole Srbija: AUTO KREDIT SA 0% KAMATE Iznos kredita: do 3.000 EUR. Period otplate kredita: 36 meseci.

-SPECIJALNA PONUDA u saradnji sa ProCredit Leasing-om, prodaja vozila na lizing za pravna lica, preduzetnike i registrovana gazdinstva: bez obaveznog učešća, bez obaveznog kaska i BEZ TROŠKOVA OBRADE ZA SVE IZNOSE.

-Vršimo povraćaj PDV-a za Kosovo, BiH, Crnu Goru kao i za druge zemlje.

-SPECIJALNA PONUDA: kupite ovo vozilo na kredit u našem prodajnom mestu BEZ ili sa MINIMALNIM UČEŠĆEM uz godišnju kamatnu stopu od 3, 99% na period otplate do 60 meseci. Ponuda važi za pravna lica.

- 3, 99 % JEDINSTVENA PONUDA- kupite ovo vozilo sa ili bez učešća uz kamatnu stopu od 3, 99%+6-to mesečni EURIBOR (oko 0, 18%), efektivna kamata 4, 17%, na period otplate od 36 do 60 meseci sa i bez učešća.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija