Objavljeno: nov 13 2013 06:01

Potrebni saradnici LR Health & Beauty Sistems

Objavljeno: nov 13 06:01
Pregleda: 13
Uskoro Nemačka firma LR Health & Beauty Systems počinje sa zvaničnim radom u Srbiji.
Sistem prodaje proizvoda je sistem mrežnog marketinga.
LR je Nemačka firma sa sirokim spektrom proizvoda. Ima ih preko 650 i svi se proizvode u Nemačkoj i po tradiciji u izuetnom Nemačkom kvalitetu. Proizvodni program firme je podeljen na dva osnovna dela: proizvodi za zdravlje i proizvodi za lepotu.
LRHealth & Beauty Sistems je firma sa dugom i uspešnom tradicijom. Osnovana je 1985 god. i od tad do dana današnjeg sa stalnim rastom prometa. Dostigli su 39 mesto u svetu po prometu sa 311.000.000€. Rade u 32 zemlje širom sveta sa preko 300.000 saradnika i tek sad kreću u veliku ekspanziju. Posluju u celoj Evropi, Rusiji, Australiji, Novom Zelandu. Jedino prazno "parče" Evrope na kom ne posluju jos uvek je teritorija bivše SFRJ. U planu je da sve zemlje nastale iz bivše SFRJ otvore do 2016 god.
U sistemima mreznog marketinga, najveće mogućnosti imaju ljudi "pioniri" koji orvaraju nova tržista. Otvaranje novih trzišta nije jednostavno i lako ali donosi velike mesečne bonuse.
LR sa Vama ili bez Vas ulazi u Srbiju, ako Vam je ovo interesantno DOBRODOSLI U EKIPU, mi smo tu da Vam pomognemo da dobro zaradjujete,
a ako ne zelite, radite to sto ste radili do sad pa se vidimo za neku godinu Srdačan pozdrav i veliki uspeh ma sta da radite!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13
0637131432

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija