Objavljeno: feb 29 2012 11:17

Zarada novca preko interneta

Objavljeno: feb 29 11:17
Pregleda: 2
Sigurno ste čuli za mnogo sajtova preko interneta koji obećavaju nerealno visoku zaradu bez truda. To je nemoguće, i na sajtu jednog sektora policije SAD imaju podatke o preko 30000 takvih, lažnih sajtova.


Da bi se novac zaradio preko interneta po sistemu PTC (Paid To Click) ili na prosto prevedeno plaćanje po kliku, treba izdvojiti u početku malo više vremena kako bi se sistem razvio. (Neću previše pričati o ovome, možete pitati ako vas zanima bilo šta)


Prvo je potrebno da napravite nalog na Alertpay (internet banka koja ce vam i isplacivati zaradu slanjem cekova na adresu).


https://www.alertpay.com/signup/signup.aspx (Birajte opciju Personal Pro)


Nakon toga treba izvršiti registraciju na sam sajt;
Registrujte se ovde:


http://bux.to/register.php?r=DeniSnajder .......


Osnovu ovakve vrste zarade čine linkovi koji vam svakodnevno stižu na vaš profil ovog sajta (oko 20 dnevno), a na koje vi samo treba da kliknete, sačekate 30 sekundi i za to dobijete određenu sumu novca. Moguće je sve to odraditi za desetak minuta...


Bilo bi pozeljno da uclanite prijatelje jer ce te tako vise zaradjivati jer ce oni raditi za vas (novac koji oni zarade klikajući ide takođe i na vaš račun) ili mozete kupiti referale (radnike), postupak cete videti na sajtu.


Pitanja i informacije koje želite možete postaviti na: [email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
0656944483

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija