Listing na Shoppingu – kako to funkcioniše?

Prodavnice sa kojima sarađujemo šalju nam neophodne podatke najčešće preko cenovnika. Svako veče počev od 0:01 čitamo cene svih sajtova sa kojima sarađujemo i sledećeg jutra da ažuriramo cene u Shopping sekciji.

Sa tvojim proizvodima u našoj sekciji Shopping se predstavljate našem velikom auditorijumu. Da li kroz ključne reči u pretrazi ili oni mogu da kliknu na naš intuitivan navigacioni meni i nađu datu kategoriju. Postoje 2 tipa kategorija – kategorije za upoređenje cena i Shopping kategorije. Prva kategorija uključuje najčešće korišćene i najpopularnije proizvode za kojima postoji velika potražnja i onda se mogu uporediti cene. Primeri kategorija uključuju mobilne telefone, televizore, tablete, frižidere i sudo mašine. Shopping kategorije više bi trebalo da se koriste za upoređivanje proizvoda nego za upoređivanje cena, gde proizvodi često nisu isti pa tako nije lako upoređivati cene na pravi način.

Da bi se pojavili sa vašim proizvodima u kategoriji Shopping to zahteva:

  • Važeći cenovnik tako da možemo čitati podatke o tvojim proizvodima. Za detaljne informacije kontaktiraj: support@mojtrg.rs
  • Tvoj logo treba da je veličine 150x50 a slika u formatu jpg ili gif.
  • Informativni tekst do 150 karaktera dužine uključujući i prazna polja. To opisuje tvoj biznis i tvoju snagu na interesantan način.
  • Potpisan ugovor o saradnji

Za pitanja o fajlu cenovnika kontaktiraj MojTrg.rs podršku na support@mojtrg.rs.

Ka vrhu