Objavljeno: mar 19 2024 12:12

Šumska kuća Atina - Devojački Bunar

EUR

/ dnevno
Objavljeno: mar 19 12:12
Pregleda: 9
Šumska kuća Atina - uživajte u specijalnom rezervatu prirode i slušajte tišinu koja se čuje.

Lokacija: Devojački bunar
Površina zemljišta: 1350m2
Broj soba: 3 sobe
Grejanje: Kombinovano

Dodatne informacije:
Jedan sprat, terasa, parking, WI- FI, TV, klima, kućni bioskop, kamin, rostilj, kotlic, elektricni pekac, plinski i električni šporet.

Šumska kuća"Atina" je veoma prijatna vikendica za odmor od gradske gužve svakodnevnog stresa i dnevnu organizaciju slavlja do 20 osoba. Nalazi se u najlepšem delu Deliblatske Peščare i vikend naselja Devojački Bunar, na svega 1 sat vožnje od Beograda. Besprekorno čist vazduh i kvalitet pijaće vode, sa unikatnim i jedinstvenim entrijerom, garantovano obezbedjuje prijatan i nezaboravan odmor i uživanje u prirodi. Guste šume četinara i bagremova, ruža vetrova (vazdušnih struja sa Karpata), stepsko rastinje i jedinstveni saharski reljef u Evropi, sa bogatom florom i faunom, obezbedio joj je enciklopedijski naziv "EVROPSKA SAHARA" koji sa ponosom nosi. Jedinstvena je po svojoj specifičnoj mikro klimi, koja prema rezultatima naučnih istraživanja, najviše odgovara Zlatarskoj i Zlatiborskoj. Ljubitelji prirode, rekreacije, lova, sportisti, adrenalin biciklisti, planinari, gorani, izvidjači, istraživači biljnog i životinjskog sveta, roditelji sa decom i kućnim ljubimcima, parovi i penzioneri, ovde ćete pronaći izvor pozitivne energije i odličnog apetita.

Tri fizički odvojena prostora šumske kuće "Atina", sa 2 bračna ležaja i 2 singl ležaja, istovremeno podmiruju potrebe i konfor za ukupno 6 osoba. Poptuno je opremljena za vaš prijatan boravak u prirodi. Potpuno novo kupatilo sa tus kabinom, dnevni boravak, kamin sa bukovim drvetom, kuhinjica sa svim potrebnim sudovima i zacinima, jak WI - FI Telenor signal, velika terasa ispred kuce sa suncobranom, roštilj, kotlić, kombinovani sporet na plin i struju, elektricni pekač i jos svasta nesto ... odmorice vas i vratiti vamdobro raspolozenje. Na vama je da planirate kupovinu potrebnih namirnica i pica koji su vam potrebni, sve to sacuvate u frizideru sa zamrzivacem i uzivate sto duze mozete. Preporucujemo minimum 3 nocenja. Online rezervaciju vaseg termina, informacije o popustima i mnostvo drugih informacija mozete dobiti preko sajta selo.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
065/2381010

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija