Objavljeno: jul 13 2019 10:41

Konsultant - agent u prometu nepokretnosti

Objavljeno: jul 13 10:41
Pregleda: 8
Konsultant - agent u prometu nepokretnosti

Nudimo

Kvalitetne radne prostorije i prijatno radno okruženje. Omogućavamo maksimalnu samostalnost u radu uz podršku celog tima. Obezbeđujemo kvalitetan marketing i nudimo radni odnos kao i korektne procente za realizaciju posla.

Napomena

Rad u oblasti posredovanja u prometu nepokretnosti je danas jedna od najprofitabilnijih delatnosti na globalnom tržištu.

U Srbiji postoji izražena potreba za mladim i školovanim kadrovima svih profila za rad u segmentu real estate-a. Mi pružamo priliku da se dokažu svima koji su uvereni da je uspeh njihova sudbina.

Nakon pripravničkog perioda obezbeđujemo stalni radni odnos plus procenat od realizacije. Oglas je otvoren do popune radnih mesta. Iskustvo je poželjno ali nije uslov za prijavu.

Dužnosti:Opis posla

Posao je kombinacija kancelarijsko-terenskog rada i zasniva se na poznavanju psihologije rada u prodaji i veštini efikasne komunikacije. Posao je dinamičan, omogućava kvalitetne kontakte, brzo napredovanje, stalnu edukaciju i dobru zaradu.

Konstantno informisanje o tržištu nekretnina
Zakazivanje sastanaka između stranaka
Pokazivanje nekretnina
Pregovaranje o ceni nekretnine
Obezbeđivanje potpisivanja ugovora
Znanje i veštine

Izgrađene komunikacione veštine
Osnove pregovaranja
Najmanje srednji nivo engleskog jezika
Microsoft Office - Word, Excel, Power Point
Radno iskustvo

Poželjno je radno iskustvo na obavljanju poslova agenta ili menadžera u sektoru posredovanja u prometu i zakupu nepokretnosti. Poželjno je da kandidati imaju položen stručni ispit (licencu) ali nije uslov za prijavu.

Profil kandidata

Sistematičnost i odgovornost.
Organizovanost i pedantnost
Komunikativnost (verbalna i pisana komunikacija)
Strpljivost i istrajnost
Pouzdanost i uverljivost
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8
011/3348871

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija