Objavljeno: feb 24 2019 12:50

DGold coin

Objavljeno: feb 24 12:50
Pregleda: 4
Odmah pri registraciji se dobiva 100 DGold coina i 250 DDkoina

DGold je drugačiji i različit od ostalih kriptovaluta koje se nude na veoma bogatom tržištu danas. Napravljen je od strane vrsnih stručnjaka i podržan od preko 1700 suvlasnika širom sveta. Iza njega stoje više neprofitabilnih slobodarskih, antiglobalističkih organizacija, sa preko 200 akademika, naučnika i istraživača iz Srbije, sa celog Balkana, dela zapadne Evrope, Amerike, Rusije, Ujedinjenih Emirata, Kine, Japana, Indije i ostatka sveta.
DGold će biti zvanično platno sredstvo objedinjenog multi investicionog i marketing sistema koji se zove Easy Cloud. On će biti vaš svakodnevni digitalni novac, sa njim ćete moći kupovati preko naših sajtova, ali i drugih koji ga budu prihvatili u budućnosti. Moći ćete trgovati njime u našoj internoj menjačnici, menjati ga za druge kriptovalute BTC, ETH i druge zvanične monete; USD, Euro, Juan i druge.
Radi razvijanja projekta, DGold koin može lako dostići 25-30$, tokom 2019 njegova vrednost može narasti na 100$ a od 2020 očekujemo da mu vrednost bude 500$ i više!

https://dgoldcurrency.com/?ref=zdena1949
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija