Objavljeno: maj 11 2018 01:10

Uvoz iz Kine I USA

Din

Objavljeno: maj 11 01:10
Pregleda: 9
International Trade Group kao trgovinska kompanija koja posluje u Americi,Velikoj Britaniji i Republici Kini otvorila vrata za saradnju i kompanijama sa Balkana koje žele da na siguran i efikasan način kupuju robu iz Republike Kine a da nakon kupovine Vaša roba na najbrži i najjeftiniji mogući način stigne na odredište koje želite.Bez obzira koju vrstu robe želite kupovati veliki su rizici da ne dobijete ono što ste platili,da ne biste došli u situaciju da Vaša firma izgubi novac mi smo tu da na licu mesta direktno kod prodavaca proverimo Vašu robu,omogucimo transport do bilo koje luke u Republici Kini a nakon pristizanja u neku od Evropskih luka Vašu robu dovezemo do njenog konačnog odredišta.
International Trade Group se takodje bavi i transportom Vaših vozila iz USA kao i homologacijom istih po EU standardima a sve u cilju uvoza u zemljama Balkana gde je to neophodno.
International Trade Group pored svega vrši i usluge osnivanja firmi u USA i zemljama gde imamo registrovana predstavništva.

http://www.safeshoppingfromchina.com/



Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
+381645558770

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija