Objavljeno: feb 03 2014 10:17

Helijum baloni , helijum boce

Objavljeno: feb 03 10:17
Pregleda: 21
Helijum baloni, helijum boce na prodaju kao i sva oprema za rad sa balonima.
www. balonparty. com
www. baloni. org
Baloni za dekoraciju , pastel, metalik, helijum kvalitet, kao i sva potrebna oprema za rad sa balonima, helijum boce, kompresori, elektricne pumpe. . .stampa na balonima,stampanje balona,stamparija za balone....




Stampa na balonima – to je nas posao. Prepustite se profesionalcima zanata i predstavite sebe na moderan i savremen nacin – stampanim balonima.

064 6164 426

www.balonparty.com
Baloni za dekoraciju , pastel, metalik, helijum kvalitet, kao i sva potrebna oprema za rad sa balonima,helijum baloni, helijum boce, kompresori, elektricne pumpe. . .stampa na balonima,stampa balona,stampanje balona,stamparija za balone,drzaci za balone www. balonparty. com
Štampani baloni su zabava I izuzetno jasan način da se prenese vaša poruka. Naš jedinstveni proces štampe na balonima omogućuje da primenimo na balonima izuzetno detaljan dizajn kao I listu boja za štampu. Stampa balona-to je nas posao.
Mi smo specijalizovani za visokotiražnu štampu na balonima. Možemo da štampamo na balonima od jedne boje na jednoj strani do više boja na više strana balona. Štampanje promotivnih balona od promocije, rodjendana, venčanja pa sve do mega koncerata . Baloni za dekoraciju , pastel, metalik, helijum kvalitet, kao i sva potrebna oprema za rad sa balonima, helijum boce, kompresori, elektricne pumpe. . .
www. balonparty. com
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
21
0646164426

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija