Jastucici sa Vulkanskim kamenom

Prodaje se od: Dragan 12 okt. 21:11 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

980 Din

Lokacija: Beograd
Proizvodi : Drugo
Preporucuje se za reumatska oboljenja i sportske povrede,kod bolova u misicima,lose cirkulacije,bolova u zglobovima i ledjima,za ublazavanje anksioznosti,nesanice i depresije.
Jednostavna i brza upotreba vise puta uzastopno.

Terapijski jastučić napunjen sa vulkanskim kamenom možemo zagrejati u pećnici sa vrućim vazduhom (80-100 C ili u mikrotalasnoj pećnici 600W 3 min.) ili ohladiti u dubokom zamrzivaču (sportske povrede). Toplota ili hladnoća deluju 1h. Zagrevanje obavezno kontrolišite zbog opasnosti od požara. Osobama sa posebno osetljivom kožom preporučujemo da jastučić dodatno umotaju u peškir.
Snaga zdravog infracrvenog zračenja i magnetnih sila vulkanskih minerala deluje u momentu kada jastučić stavimo na izabrano bolno mesto na telu.
Odlično oslobađa od napetosti u mišićima, veoma pomaže kod loše cirkulacije, odlične rezultate pokazuje kada se radi o reumatskim stanjima, bolovima u zglobovima i leđima, ali i u ublažavanju anksioznosti, nesanice i depresije, kao i drugih psihičkih stanja gde je toplota od povoljnog uticaja.
Dimenzije jastucica 345 x 235mm, Tezina 1700gr, Velicina zrna kamena 2 mikrona, Materijal laboratorijski ispitan, otporan na visoke i niske temperature,pamuk 100%.
Sve ovo mozete pogledati na sajtu: www.Vulkanski-kamen.webs.com i na YOU TUBE http://www.youtube.com/watch?v=Klz0IXioCHE
Cena: 980,00 dinara
Tel: 063-8052-884
E-mail: infraviva015@gmail.com
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu