KOMBUHA – KOMBUCHA ZA DUG I ZDRAV ZIVOT

Prodaje se od: Marijana 30 dec. 21:01 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

750 Din

Lokacija: Beograd
Proizvodi : Prehrambeni proizvodi
Utvrđeno je da čaj spremljen pomoću kombuha gljive snižava krvni pritisak, podstiče rad žlezda, stimuliše metabolizam, snižava šećer i holesterol u krvi, pomaže kod reumatskih i artritičkih smetnji (povećava pokretljivost zglobova i elastičnost kičme i krsta), reguliše nepravilnosti u radu želuca, jetre i bubrega, obnavlja crevnu floru, čisti žučnu kesu, pomaže kod kostobolje, arterioskleroze, ubrzava cirkulaciju.
Uz to, kombuha prevenira pojedine vrste raka, povećavajući imunitet organizma, a tokom menopauze smanjuje „valunge”, mada se neposredno posle pijenja ovog čaja može osetiti vrućina – ali, to je znak da je ubrzan krvotok, što će pomoći pročišćavanje organizma od toksičnih hemikalija i tečnosti. Pomaže astmatičarima i obolelim od bronhitisa.
Takođe, koristi se kao tonik za čišćenje kože celog tela, a svi koji imaju akne mogu smiriti upalu, a nakon izvesnog vremena i očistiti od akni ako redovno čiste kožu ovim napitkom koji hrani, neguje i podmladjuje. Zanimljivo je da narodi koji svakodnevno piju po dva i po decilitra čaja od kombuhe nemaju bore na licu ni druge vidljive znake starenja, poput sede kose ili staračkih pega po rukama. Ako natekli ujed komarca namažete kombuhom, prestaće da svrbi i povućiće se. Pomaže osobama pod stresom. Mnogi vole da je piju ujutru, jer instant rasanjuje i posle napornog dana, jer vraća snagu.

Kombuhu šaljem postexpressom na teritoriju cele Srbije (dobićete detaljno uputstvo za pripremu kombuha čaja). Cena GLJIVE je 750din. Pozovite 064/320-81-41
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu