Objavljeno: okt 18 2015 07:19

Masaza stopala,masaza,vezbe,rehabilitacija

Din

Objavljeno: okt 18 07:19
Pregleda: 6
Refleksologija potice iz Kine i stara je preko 5000 godina.Refleksna masaza stopala ima za cilj prevenciju i rehabilitaciju zdravstvenih poremecaja, na nanin da poboljsava i pojacava cirkulaciju energije i krvi, uklanja manje dislokacije zglobova i pomaze ozdravljenju mekih tkiva.Ova terapijska procedura uravnotezuje i poboljsava funkcije unutrasnjih organa, kao i nervnu regulaciju, poboljsava pokretljivost zglobova, snabdevanje tkiva i organa krvlju.
Ovaj preventivni tretman ojacava telo duh i um i cini Vas otpornijim na bolesti, istovremeno pomazuci kod odstranjivanja glavobolje, probavnih problema, nesanice i stresa.
Moze delovati dvojako kao ucinkovita dijagnoza bolesti te kao dopunska metoda izlecenja tih bolesti.
Takodje iz ponude izdavajam masazu-terapeutsku,sportsku,relax-antistres,vezbe kod bolova u glavi,ledjima,kod bolnih i ukocenih zglobova i misica,deformiteta kicme,kod ugradnje kuka i kolena,artroza i dr.
Diplomirani strukovni fizioterapeut,sa iskustvom.Dolazim kod Vas!064/2586-177,Beograd
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
0642586177

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija