Poslovni i finansijski HOROSKOP

Prodaje se od: Jasmina Drašković 14 okt. 09:15 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

1 990 Din

Lokacija: Beograd
Usluge : Drugo
Najpreciznija astrološka analiza vaše karijere!

Da li ste baš vi prava osoba za posao koji radite ili potajno priželjkujete bolju poslovnu šansu... Možda najbolje funkcionišete u korporativnom okruženju koje podržava sve vaše kompetencije i pruža pregršt novih mogućnosti, ili pažljivo birate savršeni trenutak da započnete privatan posao.
NAPRAVITE PRVI KORAK KA BUDUĆNOSTI.

Kakav je vaš lični set unikatnih talenata, veština i potencijala koji ste dobili rodjenjem i kako da ga maksimalno iskoristite, kako da najzad spoznate i unapredite faktore lične motivacije i realizujete svoje poslovne ciljeve. Na kojoj poziciji i kada ćete savršeno kombinovati svoju preciznost i analitičnost sa strateškim pristupom zadacima, ili svoj diplomatičan pristup ljudima sa odgovarajućim komunikacijskim veštinama, možda je samo dovoljno da prepoznate nove izazove i odlučno preduzmete akciju, uprkos kolegama koji tavore u strahu od danas do sutra.
NAPRAVITE PRVI KORAK VEĆ DANAS.

NE VERUJTE U SLUČAJNOSTI - PLANIRAJTE
Kakav je poslovni ambijent u narednim godinama pred vama, da li je pravo vreme da se razvijate i ulažete u usavršavanje ili promenite iz korena svoj profesionalne ciljeve...

SVE odgovore i mnogo više od toga pronadjite u VAŠOJ ličnoj Astrološkoj analizi KARIJERE koja obiluje novim uvidima i donosi vam JEDINSTVENU konkurentsku prednost.

NAPOMENA
Ovo NIJE GENERIČKI pisani horoskop, nije kopiran materijal iz knjiga ili astroloških programa, VEĆ PRILIKA DA DOBIJETE konkretan odgovor na SVA vaša pitanja.

Sesija traje 60 minuta
Ponuda se može iskoristiti lično kod astrologa, putem telefona, Skype-a.

Jasmina Drašković se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu