Objavljeno: nov 17 2018 09:39

Autentični autorski radovi

Objavljeno: nov 17 09:39
Pregleda: 2
Master ekonomskih nauka iz oblasti socijalnog preduzetništva.
Osmogodišnje iskustvo u pisanju master, diplomskih, specijalističkih, istraživačkih radova, prezentacija iz oblasti ekonomije, sociologije, turizmologije, marketinga, komunikologije, ekologije, menadžmenta, sastavljanju anketa,studija slučaja, kao i u pisanju velikog broja biznis planova za mala preduzeća.
Tu sam za Vas - od izbora teme, sastavljanja koncepta rada i prijave sve do uspešno položenog diplomskog/magistarskog ispita na državnom ili privatnom fakultetu.
Obostrano zadovoljstvo nam je zajednički cilj.
Svaki rad se piše prema zahtevima Vašeg mentora, jedinstven i poseban uz poštovanje svih pravila ispravnog akademskog pisanja i referenciranja.
Stalna komunikacija lično, telefonski ili mail-om studentu pruža mogućnost da bude u toku i prati svaki korak u izradi poverenog rada.
Ne rizikujte da dobijete zabranu polaganja ispita, uz moj rad dobijate antiplagijat proveru sa izveštajem kao i PowerPoint prezentaciju.

Nevena Stevanović
060/70-33-111
[email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija