Objavljeno: apr 21 2017 04:55

Originalni Seminarski Diplomski i Master Radovi

Din

Objavljeno: apr 21 04:55
Pregleda: 4
Bavimo se pisanjem originalnih:
*SEMINARSKIH RADOVA (1200-3000 DINARA), *DIPLOMSKIH RADOVA (5000-10000 DINARA) I *MASTER RADOVA (DOGOVOR),
*eseja, studija slučaja, biznis planova i poslovnih pisama;
*izradjujemo prezentacije u Power Pointu,
*prekucavamo i formatiramo tekstove.

Navedene radove izradjujemo u skladu sa uputstvima za pisanje radova sa Vaših fakulteta. Radove izradjujemo iz oblasti ekonomije, menadžmenta, marketinga, trgovine, finansija, bankarstva, turizma, računovodstva, revizije, preduzetništva, prava, bezbednosti, filozofije, sociologije, sporta, umetnosti, književnosti, geografije, zaštite životne sredine i slično. Radovi se izradjuju za sve fakultete (državne i privatne - FON, Ekonomski fakultet u Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu, SINGIDUNUM, FORKUP, Univerzitet Džon Nezbit, BBA i ostale državne i privatne fakultete) i više škole u Srbiji. Cena radova zavisi od dosta faktora - tipa rada (da li je seminarski, diplomski, master, pristupni rad, esej itd.), same teme, broja strana, fakulteta za koji se piše, potrebne literature (koliko ima strane literature tj. potrebnog prevođenja) itd. (ne naplaćuje se naslovna stranica, stranica sadržaja i stranica literature, već samo kucani tekst).

Naručite kvalitetan i originalni rad pisan samo za Vas, rad koji PROLAZI SOFTVERE za otkrivanje plagijata (medju kojima je najpoznatiji Ephorus). Birajte kvalitet umesto cene. Oglas važi za sve gradove. Pišite nam u vezi detalja vezanih za rad na:
- mejl [email protected],
- sms/24h na 063/8473598
i odgovorićemo Vam u najkraćem roku.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
063/8473598

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija