Objavljeno: nov 28 2017 11:36

Privatni časovi NEMAČKOG JEZIKA skype i uživo

EUR

Objavljeno: nov 28 11:36
Pregleda: 3
Držim privatne časove NEMAČKOG jezika individualno i u grupi preko skype-a i uživo odraslima i školskoj deci. Pripremam lekare, medicinske radnike, studente medicine i druge polaznike, koji zive u Srbiji ili nemačkom govornogm području, za ispite iz nemačkog jezika na Gete institutu (A1, A2, B1, B2, C1, C2, konverzacija), ispite ÖSD, DaF i telc.Posebna paznja se posvećuje pripremi za 4 modula ispita, svaki modul se temeljno obradjuje i uvežbava kroz primere iz prethodnih testova. Program se prilagođava svakom učeniku pojedinačno, prema cilju učenja Savremene metode učenja će vas naterati da brzo progovorite nemački jezik. Duži boravak u Nemačkoj ističem kao prednost. Odgovornost, iskustvo u radu i visok kvalitet časova garantuje uspeh! Knjige i dodatni materijal učenici dobijaju u elektronskoj formi. U nastavi koristim različite materijale, zavisno od cilja učenja, kao i individualni pristup svakom učeniku. Raznovrsni materijali, savremene metode učenja, aktuelne teme za konverzaciju.
PROBAJTE SKYPE časove- nemojte imati predrasude!
Štedi Vaše vreme! Profesorka nemačkog jezika; skypename: ivanap82; e-mail: [email protected] Tel.+381638353276 (viber/whatsApp)
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija