Moderna Internet pijaca za Srbiju i EU

Prodaje se od: 06 jan. 17:38 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

1 000 000 EUR

Lokacija: Beograd
Trazi se ozbiljan poslovni partner u Srbiji koji bi bio zainteresovan za organizaciju I realizaciju rada najvecih I najsavremenijih pijaca na Internetu.U kontaktima bi se iznijelo vise detalja koji bi vodili do sporazuma. Ako nema interesa za cio razvojni projekat onda mozda ima neko interesa za Internet pijacu za Srbiju Trazi se ozbiljan poslovni partner u Srbiji koji bi bio zainteresovan za organizaciju I realizaciju rada najvecih I najsavremenijih pijaca na Internetu. O kakvim se rjesenjima radi kada se budete odlucivali za kontakt sa mnom moze vam mozda i to nesto znaciti : Da mi je Americka kompanija EBAY.COM prekinula aukcijsku prodaju sajta za Svedsku sa navedenim rjesenjima uz obrazlozenje da je konkurentan njihovom sajtu i da ne dozvoljavaju i nece nikad dozvoliti njegovu prodaju!
Ja sam ubjedjen da u Srbiji ima pametnih ljudi koji ce shvatiti smisao , sirinu i dubinu rjesenja koja ce za svo gradjanstvo Srbije , ostalih drzava Ex_Juge , Evropske unije , pa i sire cijelog svijete imati ne procjenjive koristi. Srbija je krenula ka Evropskoj Uniji pa bi sa sobom mogla ponijeti i ovaj veliki razvojni projekat koji je itekako potreban Evropi i koji bi EU vjerovatno mogla finansirati (Biznis region Göteborg me je pozivao da pomognu realizaciju ovog razvojnog projekta ali zbog starosti nisam se smio u to upustiti ).
Oglasavam se na ovome sajtu jer mi se cini da ova ekipa koja vodi ovaj sajt bi sa svojim domenom i rjesenjima koja im nudim mogla imati najvecu i najsavremeniju Internet pijacu u Srbiji.
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu