Objavljeno: jun 09 2015 02:41

Draco 2000 Daycab -86

EUR

Objavljeno: jun 09 02:41
Pregleda: 47
Prodajem perfektan porodicni gliser Draco norveske proizvodnje sa originalnim volvo brodskim motorom 5.0 l 134 kw. model motora je aq200d.
Gliser je pre par godina uvezen iz svajcarske i poseduje svu dokumentaciju racune, carinsku dokumentaciju i nasu plovnu dozvolu!
Motor je originalan i bez ikakvih je mana, uredno servisiran. Z noga je originalna i model je SX280. Zamenjene manzetne na istoj a prosle godine stavljena nova elisa! posedujem i rezervnu! Korito je bez ikakvih ostecenja, krpljenja i slicno. Prosle godine je premazano hempelovim antialginom! Odlicno se ponasa na talasima jer je V korito. Za mora i Dunav na pravom mestu! Enterijer je kompleno uradjen u beloj eko kozi! Uradjena je Bimini tenda i zimska tenda! Paluba na pramcu je ravna i mogu tri osobe komotno da se suncaju i voze. Na samom gliseru su postavljene dve udobne fotelje koje rotiraju, mali stocic za pice ili veliki za rucavanje i zadnja klupa koja se po potrebi razvlaci za suncanje i spavanje! U pramcu se nalazi sobica gde takodje mogu da sede putnici sa stocicem a obaranjem istog mogu troje da spavaju. Registrovan je za 6 osoba! Poseduje svu opremu za spasavanje 6 prsluka, bokobrane, 2 pp aparata, led rasvetu, sonar Garmin model 400c, sidro, uzad za vezivanje, mp3 muzika, kaljuznu pumpu, vesla....
Gliser poseduje i registrovanu aluminijumsku dvoosovinsku prikolicu Stoger koja nije uracunata u cenu!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
47
0637786676

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija