Filteri za vodu - aparati za vodu

Prodaje se od: Gregor Vrtačnik 30 okt. 20:55 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

420 EUR

Lokacija: Beograd
Proizvodi : Drugo
Aparat za prečišćavanje vode HYDROLUX RO-TRADICIONAL je proizveden u EU, od najkvalitetnijih komponenti, sa DOW FILMTEC original membranom reverzne osmoze (prva serija), ima 6 stepeni filtracije i proizvodi najkvalitetniju vodu za piće i kuvanje. Iz vode uklanja sve čestice kojima tu nije mesto, olovo, živu, pesak, rđu iz cevi, bakterije, viruse, hlor, organske materije (VOC), azbest, mulj i slično.
Filteri za vodu HYDROLUX RO-TRADICIONAl u osnovnoj verziji imaju petostepenu filtraciju, a dodatno se montira MINERALIZATOR koji u vodu dodaje sve neophodne minerale.
Ne troši struju, radi na gradski pritisak, kapacitet oko 150 litara dnevno! Cena vode za piće proizvedene ovim aparatom za vodu iznosi 50-350 PUTA manje od flaširane.
U cenu od 420€ (350+pdv) uračunati troškovi isporuke, montaže od strane stručne servisne službe i prvi servis nakon 6 meseci. Plaćanje nije obavezno gotovinsko, odobravamo nabavku na rate BEZ KAMATE (6 ili 7 jednakih mesečnih rata – bez učešća). Cena je indeksirana u EUR, plaćanje se vrši uplatom na račun, po srednjem kursu NBS na dan uplate, isključivo u RSD.
Cena sličnih uređaja na tržištu varira od 400-1000€, u zavisnosti od kvaliteta i porekla (obično su u ponudi aparati sa slabim membranama ili od reciklirane plastike), odnosno od toga gde ga kupite (na kućnoj prezentaciji kod preprodavaca najčešće košta 750€). HYDROLUX RO-TRADICIONAL je po specifikacijama i kvalitetu daleko iznad bilo kakve slične ponude, voda je prilikom uvoza pregledana u institutu “Milan Batut” u Beogradu.
Namenjen je svima koji vode računa o svom zdravlju, a prvenstveno osobama koje već kupuju preskupu vodu (flaširana voda košta 1000x više od gradske), ne koriste je za kuvanje i sl. već samo za piće, skupljaju plastiku itd..
HYDROLUX AKCIJA “jeftini filteri za svakoga” traje do 13.01.2012. godine, odnosno do isteka zaliha. Važi na teritoriji Beograda.
011/ 3160 187 3160 078 3160 817
Gregor Vrtačnik
www.hydrolux.info
info@hydrolux.info
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu