Plafonska sušilica za veš - 100 cm/ 6

Prodaje se od: Goran 16 okt. 17:49 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

1 900 Din

Lokacija: Beograd
Oprema : Inventar za kupatila
Plafonska sušilica za veš je idealna za sve tipove stanova i porodičnih kuća. Može se koristiti i u objektima turističkog smeštaja, frizerskum salonima, perionicama veša, studentskim i staračkim domovima.

Montira se na plafon u kupatilu ili na terasi i tako štedi koristan prostor. Kupatilo ili terasa dobija lepši i uredniji izgled. Pojedinačnim spuštanjem šipki ispred sebe komforno i lako kačite veš bez istezanja ruku i leđa. Vraćanjem šipki u početni položaj veš ostaje ispod samog plafona gde ne smeta i gde se brže suši. Ako sušilicu montirate u kupatilu iznad kade, možete kačiti i veš koji ne smete da cedite kao što su džemperi od vune ili drugih osetljivih tkanina. Tako vaše kupatilo ili terasu možete nesmetano koristiti za svakodnevne aktivnosti.

Tiplovi i šrafovi su uključeni u originalno pakovanje, kao i prevedeno uputstvo za montažu. Sušilica koja je predmet prodaje je dugačka 100 cm i ima 6 šipki. Ukupna širina sušilice je 55cm.

Novim Odlukama o komunalnom redu u gradovima, kao što znate, zabranjeno je sušenje veša na terasi ako je terasa okrenuta prema glavnoj ulici. Kazna u Beogradu je 5.000 dinara a u Kragujevcu 2.500 dinara. Verovatno je i mnogim drugim gradovima sličan iznos. Evo načina da svoj veš sušite u kupatilu ili na terasi ako baš morate a da veš bude uredno složen i da ne bude raširen po celoj terasi. U Beogradu je moguća naša montaža (plaća se dodatno) a u druga mesta u Srbiji se isporučuje pouzećem, Post Expressom.

Više slika i informacija na Fejsbuku ili na sledećim stranicama:

https://www.facebook.com/plafonska.susilica

http: //plafonskasusilicazaves.wordpress.com/

http://youtu.be/EM7fPgXKuzQ

https://plus.google.com/112216939461063612757

https://twitter.com/Susilicazaves
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu