Objavljeno: jan 30 2015 11:57

Bear DVB-T2 Receiver odlicna cena (NOVO)

Din

Objavljeno: jan 30 11:57
Pregleda: 4
NOVI prijemnici sa pisanom garancijom od 24 meseca. UKOLIKO VAM TREBA VISE KOMADA ZA SOPSTVENE POTREBE, AKO STE MONTER ILI HOCETE DA DISTRIBUIRATE BEAR UREDJAJE, JAVITE SE ZA SARADNJU, PROVERENO NAJBOLJE CENE! Prijem je moguce obezbediti sa logaritamskom (logom), češkom, sobnom i drugim antenama. Ako imate mrežastu-cešku antenu, zbog boljeg signala neophodno je na samoj anteni-panelu ZAMENITI STARU, ANALOGNU PLOCICU ZA NOVU DIGITALNU koju imamo na stanju.


Kanali koje trenutno možete gledati na nivou cele Srbije
-RTS1
-RTS2
-RTS DIGITAL
-RTS HD
-RTV 1
-RTV 2
-Pink
-Happy
-Prva
-B92 + regionalni kanali
Napomena potencijalnim kupcima: Vodite racuna da li uz kupljene uredjaje dobijate odgovarajucu pisanu garanciju koja traje minimum 24 meseca. Po novom reklamirate uredjaj prodavcu od koga ste kupili uredjaj, ne uvozniku. Takodje, vodite racuna od koga kupujete uredjaje i koliko vam je on siguran ako se recimo za 5-6 meseci pokvari taj uredjaj. A ovaj posao prodavcu ne bude aktuelan jer je doslo do prezasicenosti trzista Uz to, taj od kog ste kupili promeni ime ili ukine nalog na KP, promeni broj telefona i sl. KOME DA SE JAVITE? . Za razliku od drugih fizickih lica, mi imamo firmu za podrsku i eventualne probleme.

ZA VISE INFORMACIJA O KARAKTERISTIKAMA UREDJAJA POSETITE WEB ADRESU: WWW. OMEGAPLUS. RS

Kontakt telefoni: (MTS) 063/663-300(Viber, Whatsapp); (Telenor) 062/663-300 (Viber, Whatsapp)
Skype kontakt : omegapluss


CENE SLANJA PREKO KURIRSKIH SLUZBI AKS, BEX i DEXPRESS:

BEX - 150 DIN. + 70 DIN. ZA POVRAT NOVCA, PO JEDNOM PAKETU TEZINE DO 10 KG

AKS - 180 DIN. + 60 DIN. ZA POVRAT NOVCA, PO JEDNOM PAKETU TEZINE DO 20KG

D-EXPRESS - 190 DIN. + 30 DIN. ZA POVRAT NOVCA, PO JEDNOM PAKETU TEZINE DO 12KG

UKOLIKO UPLATITE UNAPRED PRE SLANJA NA MOJ TEKUCI RACUN, ONDA SE PAKET SALJE KAO OBICAN, TAKO DA SE IZBEGAVA TARIFIRANJE USLUGE ZA POVRAT NOVCA

Ljubovija
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
063663300

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija