Samsung LE-37A552P3

Prodaje se od: Branislav 02 dec. 17:24 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

150 EUR

Lokacija: Beograd
Proizvodi : Televizori i projektori
a prodaju Samsung-ov LCD televizor sa oznakom LE-37A552P3. Po oznaci se vidi da je dijagonala ekrana ogromnih 37 inca, odnosno 94cm. Televizor je FullHD, odnosno ima rezoluciju od 1920x1080. Dinamicki kontrast je 15.000:1. Odziv 5ms itd itd. Kompletnu tehnicku specifikaciju mozete naci na internetu. Kupljen je pre 4 godine i super je sluzio. Slika i boje su odlicne. Filmovi preko kompjutera, kada je prikljucen na ovaj TV, izgledaju savrseno. Ovo je prava velicina ekrana za uzivanje u multimediji.
Jedini problem je, a zbog toga je i takva cena, linije na ekranu. Dve linije su vertikalne i to upravo na mestu ekrana gde se prelazi iz 4:3 slike u 16:9, a jedna je horizontalna i nalazi se na nekih 10ak cm od podnozja ekrana. Probao sam nekoliko desetina puta da slikam te linije kako bi bile vidljive na nekoj fotografiji i nikako mi nije uspevalo. Onda sam pojacao brightness na max i tako je nastala poslednja slika koju sam ovde postavio. Napominjem da su ove vertikalne linije vidljive iskljucivo kada se gleda slika na celom ekranu (16:9). A s obzirom da vecina nasih TV kanala emituje u rezimu 4:3, ove vertikalne linije se ne vide.
Televizor nikada nije otvaran, niti sam ga nosio u servis. Ne razumem se u elektroniku, ali pretpostavljam da ovo, ako nekome bas puno smeta, moze da se otkloni za neku sitnu svotu novca i tako da se dobije super televizor za male pare.
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu